Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Καλή μας χρονία

Είναι βραδάκι και όπως κάθε τετάρτη ακούω την εκπομπή της κολητής μου στο internet-ικό (τι όρος και αυτός) ραδιόφωνο mood radio Ξέρω, ξέρω κοντεύει το τέλος του Ιανουαρίου και ακόμα δε σας είπα καλή χρονιά. Μας φάγανε οι δουλειές εν μέσω κρίσης... έτσι είναι αυτά. Μια υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου (μιάς και δεν κέρδισα το φλουρί στην πίτα... το κέρδισε το γραφείο άρα έχουμε βάσιμες υποψίες ότι θα δούμε μια άσπρη μέρα επαγγελματικά) είναι ότι θα γράφω περισσότερο... θα γράφω συχνότερα... για κανένα λόγο και καμία απολύτως αιτία δε θα σταματήσω να γράφω. Άρα θα βαρεθείτε να με διαβάζετε ... αυτό το έτος, θα είναι μια γεμάτη χρονιά ... και επειδή έχουνε συμβεί αρκετά τον τελευταίο καιρό ... υπάρχουν πάααρα πολλά posts που θα ανέβουν με συνοπτικές διαδικασίες.

Επιπλέον κάτι άλλο που ήθελα να πω είναι ότι έχω αποκτήσει και πάρα πολλούς φίλους που δεν μιλάνε ελληνικά και αποφάσισα μέχρινα τους τα μάθουμε (γιατί θα γίνει και αυτό) να δημοσιεύω τα πάντα και στα αγγλικά! Επειδή αυτό απαιτεί διπλά posts και αρκετή δουλίτσα... έχετε υπομονή ;))

Ελπίζω να σας βλέπω συχνά εδώ και σας εύχομαι χρόνια καλά και πολλά και να έχουμε μια όμορφη και όσο το δυνατόν ειρηνική χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: