Δευτέρα 11 Ιουνίου 2007

Ανιχνευτής Περιέργων - Vol2.

Όσοι απο εσάς μένετε στον Χολαργό ή τις γύρω περιοχές, θα έχετε προσέξει ότι τελευταία υπάρχει μεγάλο κύμα ανοικοδόμησης.Επειδή είναι η φύση της δουλειάς μου τέτοια και μελετάω κατασκευές κτιρίων δε μπορώ να μην παρατηρώ διάφορα πράγματα. Στις επόμενες φωτογραφίες θα δείτε 2 - 3 περίεργα πράγματα, τα οποία κατάφερα να μαζέψω σε 1 μέρα, απο 1-2 τετράγωνα... (ποιός ξέρει τί άλλο υπάρχει και κυκλοφορεί εκεί έξω). :-)

Όταν κάνετε ένα σπίτι, μή βάζετε ασύμβατα και έντονα χρώματα στο εξωτερικό. Από μέσα, εντάξει, δε πρόκειται να σας πεί κανείς τίποτα αν το βάψετε και κόκκινο ακόμα. Από έξω όμως... το θέμα θέλει λίγο προσοχή. Και προς θεού... βάζουμε και ένα χρώμα στην πόρτα να ταιριάζει. Εντάξει και εγώ θεωρώ το συνδυασμό Κυπαρισσί πόρτα με κίτρινο τοίχο πολύ φορεμένο και κλασσικό ... αλλά μήπως είναι καλύτερος από το κυπαρισσί με το συγκεκριμένο ροζ; - εκφράζω προσωπική μου άποψη μην παρεξηγηθώ -

Τώρα, αυτό εδώ συγκεκριμένα, το βλέπω πολύ καιρό (κάπου 1 χρόνο) και έχω σπάσει το κεφάλι μου να καταλάβω τι ακριβώς συνέβη. Έχω δει να βάζουν αλυσίδες για να κλείσουν την είσοδο σε χώρο γκαράζ, κώνους, παράνομα κατασκευασμένες πινακίδες με βάση απο τσιμέντο ή μπετόν, αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα δει να βάζουν δέντρα... και εντάξει, μπορεί να μη το έβαλαν, αλλά 1 χρόνο και τώρα αδυνατώ να καταλάβω γιατί δεν το έβγαλαν μετά την κατασκευή και πώς ένα δέντρο στη μέση της εισόδου - εξόδου του γκαράζ εξυπηρετεί. ..

Και τέλος εδώ πραγματικά δεν έχω πολλά λόγια... ο ιδιοκτήτης είχε αυτό το γραμματοκιβώτιο όταν ακόμα είχε μέσα το οικόπεδο μια μονοκατοικία. Το κτίσμα έπεσε και σηκώνεται μια ακόμα πολυκατοικία... το γραμματοκιβώτιο όμως παρέμεινε, καρφωμένο πάνω στην λαμαρίνα που βάζουνε για να εμποδίσει; κάποιον να μπεί μέσα στην οικοδομή (αυτό είναι ένα άλλο θέμα προς συζήτηση) δεν κατηγορώ την επιλογή να το κρατήσουνε (άν και κάπου αλλού θα μένει ο ιδιοκτήτης όσο κατασκευάζεται το κτίριο) με εκπλήσει η επιλογή να είναι από την έξω μεριά, προς το δρόμο. Δεν μπορει κάποιος να το ξηλώσει και να φύγει περνώντας; (και μετά άντε να βγάλεις άκρη με τους λογαριασμούς κτλ. που θα σου λένε όλοι ότι τα έχουν στείλει κανα μήνα πρίν). Αυτό μάλλον δε το σκέφτηκαν.

Για τις λαμαρίνες, οι οποίες συνεχίζουν να εγκαθίστανται σε κάθε έργο και οικοδομή ΑΝΑΠΟΔΑ, θα κάνω λόγο σε άλλο κομμάτι.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ayto me to dentro einai asylipto!!!!